Lamning

Gotlands studentkår, Rindi, bjuder in dig till årets välkomstaktiviteter!

Vi i Lamningsstaben vill gratulera dig till din antagning och välkomna dig till Campus Gotland genom att presentera dig för en av de största händelserna under hösten - Lamningen!

Lamningen är studentkårens Rindis årliga välkomstevenemang för alla nya studenter som studerar vid Uppsala Universitet Campus Gotland, och erbjuder ett perfekt tillfälle att få insikt i hur det är att vara student på Campus Gotland och att träffa nya vänner.

Då vi nu börjar komma tillbaka till det normala kan vi äntligen se en längre lamning igen, fylld av lekar och roliga aktiviteter. Det följande schemat kan komma att ändras.

11 september - Livestream

Välkommen till lamnings livestream där vi introducerar Rindi's studentår, sektionerna och erbjuder möjligheten för folk att socialisera sig digitalt genom roliga onlinespel. Vi tar även upp viktigt fakta om lamningen, roliga samt viktiga hemligheter som kan ge er försprång i en av lamningens deltävlingar. So stay tuned och missa inte lamningens livestream den 11 september.

13-24 september - Lamning

10 dagar av sjukt roliga aktiviteter 18-21 varje dag, där ni kommer att delas upp i grupper, guidade av befintliga studenter som kommer att visa er runt Visby lite mer och ge er möjlighet att träffa nya människor och ställa frågor. Delta bara i lamnings-aktiviteterna om du är bekväm med det och känner dig frisk. Lamningen har organiserats enligt riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och ansiktsskydd även massor av handsprit kommer att finnas tillgängligt!

Pris: 300 SEK (Biljettförsälning 27 / 8 - 10 / 9)

Dag 1 - Välkomstdag (13 / 9)

Samling vid Almedals scenen, få viktig information och mött era lamningsgrupper leda av befintliga studenter. De kommer att leda er genom roliga spel och lekar där ni alla kommer att lära känna varandra.

Dag 2 - Kalkatraz (14 / 9)

Du och ditt team kommer gå på en poängjakt runt Visby för att utföra utmaningar och hitta en massa olika saker. För att checka av en utmaning krävs bevis, bild eller video räknas endast. Viktigt, glöm inte att komma tillbaka i tid. Vid Rindi's entre sitter vi för att rätta er Kalkatraz. 

 

Dag 3 - Pimpa flaggan (15 / 9)

Varje grupp får varsin flagga som ska pimpa och dekoreras. Denna flagan kommer symbolisera ert lag och ska medfölja vart än gruppen går. Vill ni ha en extra speciell flagga, ta med er eget material så kanske ni vinner lite pluspoäng i tävlingen.

 

Dag 4 - Sektionsdagen (16 / 9)

Sektionsdagen är enda dagen ni i er lamningsgrupp kan komma att splitras. Sektionsdagen är hostad av sektionerna och menad som en stark introduktion för nya elever till deras ämnessektioner. Vilken sektion man tillhör kan vara svårt att veta i början så tveka inte att fråga era herdar eller någon i staben. 

 

Dag 5 - Mästeridagen (17 / 9)

Mästeridagen sätter fokus på Rindi, där alla grupper får möjligheten att se hur rindis olika områden fungerar och arbetar för oss studenter. Alla studenter har även möjligheten att medverka i Rindi's olika guilder. Det olika områden omfattar bar, musik (DJ), fire guild och mycket mer så se till att inte missa denna dag. 

 

Dag 6 - Melvin / Vattendagen (20 / 9)

I år kommer staben att kombinera det två mest populära dagarna på hela lamningen, nämligen MelVin och vattendagen. I era grupper kommer vattenmelon och vatten vara dagens fokus. Där lekar, aktiviteter och utmaningar kommer hålla på så länge vädret tillåter oss. Speciella utmaningar kommer att komma specifikt för denna dagen. 

 

Dag 7 - Tornvandring (21 / 9)

Dags att vandra, för vad är en lamning utan tornvandring (oacceptabelt). Varma kläder tillsammans med bra skor kommer hjälpa er under denna dagen. 

 

Dag 8 - Fältdagen (22 / 9)

Det har varit intensiva dagar nu, batterierna behöver återhämtas, perfekt att det är fältdag. Denna dagen är en chill dag med en rolig 5 camp där lag mot lag får tävla om vinstan av fältdagen. 

Dag 9 - Capture the flag (23 / 9)

Capture the flag dagen är en årlig tradition för lamningen att presentera. Årets CTF kommer hållas återigen av skuggspel som i har tagit nivån till nästa steg. I en stad byggd på rik och gammal historia kommer nu ett CTF som speglar det historiska slag som tagit sin plats på Gotland. 

Dag 10 - Avslutningsdag (24 / 9)

Avslutningsdagen kommer hållas i era lamningsgrupper där era herdar har förberett roliga aktiviteter för lamningens sista dag. 
 

Om du har några frågor kan du kontakta oss via e-post (general@rindi.com).

Följ oss på Instagram:

 

Hoppas vi ses snart!

Vänliga hälsningar,

Rindis Lamningsstab

Generalen har ordet!

Hej alla nya studenter!

Jag heter Emilio Larsson och är General för lamning 2021. Jag kommer tillsammans med min stab presentera och hålla i årets lamning. Ni kommer se oss konstant under lamningen, tveka inte att komma fram och fråga om ni har några frågor! 


Har ni några frågor angående Lamningen  är ni mer än välkomna att höra av er till general@rindi.com.

  • Instagram

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom