top of page

Lamning 2023

Studentkåren Rindi på Campus Gotland bjuder in dig till årets Lamning som en härlig välkomstaktivitet!

 

Vi vill gratulera dig till din antagning och hälsa dig varmt välkommen till Campus Gotland genom att presentera en av höstens största evenemang - Lamning!

 

Lamningen är studentkåren Rindis årliga välkomstevent för alla nya studenter som studerar vid Uppsala universitet Campus Gotland. Det är en perfekt möjlighet att få en inblick i livet som student på Campus Gotland, uppleva Visby och träffa nya människor. Tänk på det som en introduktionsperiod, fast med en speciell Gotland-touch som garanterar en rolig och minnesvärd upplevelse för alla nya studenter.

 

Lamningen äger rum från 4:e september till 13:e september och kommer att vara fullspäckad med roliga spel och aktiviteter.

 

BILJETTER

Biljetter kan köpas i Orbi-appen via följande länk.

Biljetter till Lamning 2023

 

Om du har problem med Orbi, kom till kontoret efter kl. 1630 så försöker vi hjälpa dig!

LAMNINGEN 2023 SCHEMA:

 

Måndag 4/9 - Dag 1 - Välkomstdag
Plats: Strandgärdet

Tid: 1800 till 2100

Första dagen av Lamningen är välkomstdagen för "lamm" (nykomlingar). Den inleds med ett varmt välkomsttal av årets Lamning-generaler och representanter från Gotlands studentkår Rindi. Därefter får du träffa din tilldelade grupp och herdar. Herdarna är befintliga studenter vid universitetet som är där för att hjälpa dig att bekanta dig med Visby och de har också ett extra ansvar för att vägleda och stötta er "lamm" under hela Lamning-perioden. Ni kommer att delta i olika aktiviteter som hjälper er att lära känna varandra bättre.

Måndag 4/9 - Dag 1 - Efterfest #1
Plats: Bolaget

Tid: Ingång från 22:00 till 22:30
 

 

Tisdag 5/9 - Dag 2 - Kalkatraz

Plats: Rindi borgen
Tid: 1800 till 2100

På den här dagen samlas alla Lamning-grupper utanför studentkåren Rindi. Ni kommer att få en lista med olika utmaningar. Tillsammans med hela teamet ger ni er ut på en spännande poängjakt runt Visby, där ni både utför olika uppdrag och letar efter föremål i staden. Allt detta kommer att poängsättas av vårt stab-team vid dagens slut.

Onsdag 6/9 - Dag 3 - Melvin, pimp the flag

Plats: Strandgärdet

Tid: 1800 till 2100

Varje Lamning-grupp tilldelas en vattenmelon fylld med en hemlig vätska 🙂. Uppgiften är att laget tillsammans ska dricka och äta innehållet i vattenmelonen och sedan använda vattenmelonskalet till något kreativt. Efter detta får varje Lamning-grupp material för att pimpa en lagflagga som kommer att bäras under resten av Lamningen.

Onsdag 6/9 - Dag 3 - Efterfest #2
Tema: Pink & White Party

Plats: Kasai
Tid: Ingång från 22:00

Biljetter kommer att finnas att köpa för andra studenter som inte är en del av lamning!

 

Torsdag 7/9 - Dag 4 - Sektionens dag
Plats och tid: Följ din sektion på Instagram för att veta var du ska gå och vilken tid det börjar!

 

Lamning-personalen vilar och ni får möjlighet att träffa medlemmar från er egen sektion beroende på vilken utbildning ni går. Information om dagen kommer att skickas ut av respektive sektion och ni kommer att få njuta av roliga aktiviteter som sektionens styrelse har planerat.

 

Fredag 8/9 - Dag 5 - Vattendag

Plats: Strandgärdet

Tid: 1800 till 2100

Denna dag består av en 7-mannamatch på stranden där du får delta i roliga vatten-inspirerade spel tillsammans med dina herdar och Lamning-personalen. Ett av spelen kommer att inkludera färgglatt vattenkrig, så se till att bära din Lamning-T-shirt för några oförglömliga "ofärgbara" minnen.

 

Fredag 8/9 - Dag 5 - Efterfest #3
Plats: Bolaget

Tid: Ingång från 22:00 till 22:30

Denna efterfest är endast för lamm

Måndag 11/9 - Dag 6 - Gille-dagen
Plats
: Rindi borgen

Tid: 1800 till 2100

 

Denna dag får du besöka Rindi Studentkårs lokaler och få veta mer om "guilds" och vad vår studentkår gör samt vilka som arbetar där.

 

Tisdag 12/9 - Dag 7 - Heptathlon (7 spelstationer)
Plats: Strandgärdet

Tid: 1800 till 2100

 

Här är vi tillbaka på stranden med olika spelstationer där alla lag får tävla mot varandra för att vinna poäng. På den här dagen är det bekväma kläder som gäller för alla som vill vara med och ge allt.

 

Ondags 13/9 - Dag 8 - Sista dagen
Plats: Strandgärdet

Tid: 1700 till 2100

 

Nu närmar sig slutet. Lamning-grupperna kommer att tävla mot varandra i en allvarlig och viktig "Capture the flag"-match. Vi kommer också att bjuda på en avslutande show av Rindi Fire Guilds. Därefter avslutar vi Lamningen tillsammans på stranden med mingel, dans och musik!!!

Wednesday 13/9 - Day 8 - slutlig efterfest
Plats: Kasai

Tid: Entrance from 22:00

Biljetter kommer att finnas att köpa för andra studenter som inte är en del av lamning!

 

GASQUE

 

I samband med Lamningen kommer det också att vara en festlig sittning, så kallad Gasque, den 23/9. Biljetter till detta säljs separat. Mer information kommer snart. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss via general@rindi.com

Generalen

Hej alla nya studenter!

 

Vi är Leto Manneart, Johanna Ahlgren och Rrezart Shkodra, och tillsammans leder vi årets Lamning som generaler. Vår uppgift är att planera och genomföra den årliga introduktionen för er nya studenter, tillsammans med vår Lamning-personal. Vi är så glada över möjligheten att arrangera denna kick-off för er och hoppas att det blir en minnesvärd upplevelse och en varm välkomst till Visby som studenter.

 

Vi ser fram emot att lära känna er alla!

 

Om du har några frågor om Lamningen, tveka inte att kontakta oss via general@rindi.com.

 

Vi ses till hösten!

 

  • Leto Manneart, Johanna Ahlgren och Rrezart Shkodra

Om du har några frågor, kontakta oss gärna via general@rindi.com.

Följ oss på Instagram: @lamningen23

 

Vi ser fram emot att träffa er till hösten!

Med vänliga hälsningar,

Rindi Studentkår, Lamning-personalen.

  • Instagram
bottom of page