Lamning

 

Gotlands studentkår Rindi, bjuder in dig till årets välkomstaktiviteter!

 

Vi i Lamningsstaben vill gratulera dig till din antagning och välkomna dig till Campus Gotland genom att presentera dig för en av de största händelserna under hösten - Lamningen!

Lamningen är studentkårens Rindis årliga välkomstevenemang för alla nya studenter som studerar vid Uppsala Universitet Campus Gotland, och erbjuder ett perfekt tillfälle att få insikt i hur det är att vara student på Campus Gotland och att träffa nya vänner.

Normalt är det två veckor med roliga aktiviteter, men på grund av årets unika omständigheter kommer det att bli lite annorlunda. Vi kommer att ha både en digital Lamning och en socialt distanserad Lamning (så kallad Svensk Lamning). OBS, det följande schemat kan komma att ändras. 

Digital Lamning: 1-3 september (från kl 18)

Tre nätter med digitala evenemang, där du får information om studentkåren och har möjlighet att träffa studenter digitalt och spela roliga onlinespel! Den digitala Lamningen kommer att hållas på Discord, som du kan gå och ladda ner nu. Från Discord kommer vi att streama alla aktiviteter och du kan också använda det som ett forum för att chatta med andra nya studenter!

LÄNK TILL DISCORD SERVEN: https://discord.gg/rVWqYMu

Dag 1 - Informationsdag

Möt människorna på Rindi via en digital panel och roliga videor. Få information om vad Rindi gör för dig och vad du kan göra på Rindi. Detta är också här du får information om hur du registrerar dig för vår sociala distanserings-Lamning.

Dag 2 - Jackbox-turnering

Spela roliga partyspel online i mindre grupper som kommer ledas av Staben, herdarna och andra underbara Rindi-människor. Provat och testat av vårt barmästeri under pandemins början, Jackbox-spel är roliga och flummiga, kolla in trailern här. Vi älskar Jackbox och hoppas att du också kommer att göra det! Du kommer behöva två skärmar för att spela, en för att titta på vår stream och en annan för att mata in dina svar, till exempel en dator och en telefon.

Dag 3 - Pubquiz

På den digitala Lamningens sist dag kommer vi att ha ett pubquiz, lett av Peace, Rindis ljudmästare och Vice general för Lamningen. Han kommer att quizza dig om ett brett spektrum av ämnen, och du kan visa upp din kunskap antingen själv eller i team med andra personer på servern.

Svensk Lamning: 21-23 september (18.00-21.00)

Tre dagar av socialt distanserade aktiviteter, där ni kommer att delas upp i små grupper, guidade av befintliga studenter som kommer att visa er runt Visby lite mer och ge er möjlighet att träffa nya människor och ställa frågor. Delta bara i de sociala distanserings-aktiviteterna om du är bekväm med det och känner dig frisk. Den sociala distanserings-Lamningen har organiserats enligt riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten (se Rindis riskbedömning här) och ansiktsskydd och massor av handsprit kommer att finnas tillgängligt!

För att skriva upp dig så måste du fylla in det här Google formuläret (https://forms.gle/TkvJWX8EEUnTa6cPA) och betala i appen Bonsai Campus (https://campusmobile.page.link/WcWg).

Pris: 100 SEK

Dag 1 - Välkomstdag

Möt din grupp och dina herdar, som är befintliga studenter där för att hjälpa dig hitta din väg runt Visby och Campus Gotland. De kommer att leda dig genom roliga spel och lekar där ni alla kommer att lära känna varandra.

Dag 2 - Kalkatraz

Du och ditt team kommer gå på en poängjakt runt Visby för att ta bilder och hitta en massa olika saker. När du har tagit bilden så kommer du att ladda upp den till ett gemensamt flöde där du kan se vad de andra lagen har för sig.

Dag 3 - Speldag

Varje lag får en hink full av material för en rolig kväll fylld med spel av olika former, baserat på de temadagar som en normal Lamning skulle ha!


 

Om du har några frågor kan du kontakta oss via e-post (general@rindi.com).

Hoppas vi ses snart (på avstånd)!

Vänliga hälsningar,

 

Rindis Lamningsstab

Generalen har ordet!

Hej alla nya studenter!

Jag heter Eva Cunningham och är Studiesocial Ordförande på Rindi. Dessutom är jag General för Lamningen och det är jag och Lamningsstaben bestämmer över Lamningen 2020.

I år kommer det bli lite annorlunda ut än vanligt men jag och staben har gjort vårt bästa för att göra Lamningen så kul och så säker som möjligt!Har ni några frågor angående Lamningen  är ni mer än välkomna att höra av er till general@rindi.com.

  • Instagram

Sponsrad av:

I samarbete med: