Lamning

 

 

Hej, kul att du hittade hit!

Vi i Lamningsstaben vill först och främst gratulera dig till antagningen och välkomna dig till Campus Gotland genom att introducera dig till ett av höstens största event – Lamningen 2019!

Lamningen är ett årligt välkomstevent för alla nya studenter till Campus Gotland som anordnas av Gotlands studentkår Rindi. Lamningen är ett ypperligt tillfälle att få en inblick i studentlivet och att träffa många nya vänner.

Startskottet för eventet är den 2:e september och avslutas med en finsittning (Gasque) den 21:e september. Aktiviteterna under lamningen kommer att äga rum efter skoltid med start vanligtvis klockan 18:00 och pågår till 21:00, därefter öppnar studentpuben.

 

Lamningen är ÅRETS evenemang på Gotland. Med lekar, aktiviteter och tävlingar skapar nya elever goda relationer med varandra och lär känna både nya och äldre elever på campuset. Detta är DIN chans till att skapa minnen och vänner för livet, vi i Lamningsstaben ser fram emot att träffa er i höst!


För att delta i Lamningen 2019 behöver du ett Lamnings-kit. Lamningskitet är en goodie-bag fylld med prylar som fungerar som din biljett till eventet. Du har möjlighet att köpa ett Lamnings-kit under dina första dagar på Campus. Du kan också köpa din biljett till Gasquen då! Vill ni veta mer om vad Gasquen är klicka på länken nedan!

Det här är något du inte vill missa – vi lovar!

 

För att säkra din plats till detta evenemang, klicka på länken "Förbeställning" och fyll i formuläret!

Vi ses!

Pris för Lamnings-kit: 250SEK

Lamningens sponsorer:

Generalerna har ordet

Hej alla nya studenter!

Vi är Martin Forsberg och Simon Ekelund, era generaler för årets lamning! Vi studerar ledarskap, kvalitet och förbättring och är ansvariga för Lamningen som kommer hållas mellan den 2-13 september!

I år har vi och vår grymma projektgrupp gjort allt vi kan för att göra er Lamning till den bästa och ge er minnen som ni aldrig kommer att glömma! Så vi hoppas verkligen att ni kommer umgås med oss, vår projektgrupp och alla andra nya studenter under de två första veckorna på er studietid.

Har ni några frågor angående lamningen eller Gasquen är ni mer än välkomna att höra av er till general@rindi.com.

När: 2:e - 13:e september.

Var:  Karta över området finner du här. Var dag har sin egna planerade aktivitet, för full koll hämtar du ett lamningshäfte på Rindi.

 

Vad: 12 dagar av aktiviteter som inte bara lär dig känna Visby utan även universitetet, studentkåren Rindi och din lamningsgrupp som kan bli dina vänner för livet!