top of page

Lamning

Gotlands studentkår, Rindi, bjuder in dig till årets välkomstaktiviteter!

 

Vi i Lamningsstaben vill gratulera dig till din antagning och välkomna dig till Campus Gotland genom att presentera en av de största händelserna under hösten - Lamningen!

Lamningen är studentkåren Rindis årliga välkomstevenemang för alla nya studenter som studerar vid Uppsala Universitet Campus Gotland, och erbjuder ett perfekt tillfälle att få insikt i hur det är att vara student på Campus Gotland, att bo i Visby och att träffa nya människor. Lamningen kan jämföras med insparkar på andra universitet och högskolor men med en gotländsk touch, för att de nya studenterna ska få en så rolig upplevelse som möjligt. 

Lamningen kommer att äga rum 31 augusti - 9 september, fylld med roliga lekar och aktiviteter.

 

BILJETTER: Biljetterna finns nu ute på appen Orbi och kostar 399kr. Då ingår ett 8 dagars lamningsevent med massa roligheter och skoj, samt ett lamningskit och roliga efterfester. Det vill du inte missa!

LAMNING 2022 SCHEMA:

31/8

Dag 1 - Välkomstdag 

 

Första dagen av lamningen som börjar med ett välkomsttal av årets generaler samt representanter för Gotlands Studentkår Rindi. Sedan får ni möta era tilldelade grupper och herdar. Herdarna är befintliga studenter på universitetet som är där för att hjälpa er hitta runt Visby och har ett extra ansvar för er lamm under lamningsperioden. De kommer att leda er genom roliga spel och lekar där ni alla kommer att lära känna varandra.

 

1/9

Dag 2 - Vattendag

 

Denna dagen består av en 7-kamp på strandgärdet där ni kommer få delta i en massa roliga vatten inspirerade lekar tillsammans med era herdar och lamningens stab (projektgrupp). Det kommer bli blött, så ha kläder efter “väder”!

 

2/9

Dag 3 - MelVin

 

Här kommer varje lamningsgrupp bli tilldelad en varsin vattenmelon fylld med en hemlig vätska ;). Uppgiften är att laget tillsammans ska dricka och äta upp innehållet i vattenmelon, och sedan använda vattenmelon-skalet till något kreativt. Det hela avslutas med en catwalk framför staben. Efter det får varje lamningsgrupp material till att pimpa en lagflagga som ska bäras fram tills sista lamningsdagen. 

 

5/9 

Dag 4 - Kalkatraz 

 

Denna dag samlas alla lamningsgrupper utanför studentkåren Rindi där ni blir tilldelade en lista med utmaningar. Tillsammans med hela laget ska ni gå på en poängjakt runt Visby, både för att utföra vissa saker men även hitta föremål och annat roligt. Detta kommer i slutet av dagen sättas poäng på av våran stab. 

 

6/9

Dag 5 - Sektionsdag 

 

Här vilar Lamningens projektgrupp och ni kommer få träffa era egna sektioner som ni tillhör beroende på vilken utbildning ni går. Information kommer skickas ut av de enskilda sektionerna, och ni kommer få spendera dagen med en massa roligheter som styrelsen för sektionen har planerat in. 

 

7/9

Dag 6 - Rindidag

 

Denna dag kommer ni få se insidan av Studentkåren Rindi, och få veta mer om vad vår studentkår gör och vilka som jobbar där. Vi kommer ha olika aktiviteter och utmaningar runt om som man ska ta sig igenom för att få ta del av hela studentkåren. 

 

8/9

Dag 7 - 7-kampdag

 

Här kommer vi befinna oss på strandgärdet igen där vi har planerat olika stationer med lekar där alla lag får chansen att tävla mot varandra för att vinna poäng. Denna dag är det bekväma kläder som gäller om man vill gå all in. 

 

9/9

Dag 8 - Avslutningsdag!

 

The final countdown. Nu kommer lamningsgrupperna ställas mot varandra i en seriös och viktig match av Capture the flag. Vi kommer även bli bjudna på en slutshow av Rindi Fire Guild. Därefter njuter vi tillsammans av lamningens sista timmar på strandgärdet, med mingel, dans och musik!!!

I anslutning till lamningen kommer det även styras upp en finsittning, sk Gasque, 16/9. Biljetter till detta kommer säljas separat. Mer info om det kommer snart. ​

Generalen har ordet!

Hej alla nya studenter!

 

Vi heter Levi Sandahl och Emma Larsson, och leder tillsammans årets lamning som generaler. 

Vårt ansvar är att planera och genomföra den årliga introduktionen för er nya studenter, tillsammans med vår lamningsstab. Vi är så glada över möjligheten att få anordna denna inspark för er, och hoppas att det blir en rolig upplevelse för er samt ett varmt välkomnande till Visby som student. 

 

Vi ser fram emot att lära känna er alla!

 

Om ni har några frågor angående Lamningen, får ni gärna kontakta oss via general@rindi.com.

 

Vi ses i höst!

 

  • Levi Sandahl och Emma Larsson.

  • Instagram

Om du har några frågor, kontakta oss gärna via general@rindi.com

Följ oss på Instagram: @lamning22

 

Hoppas vi ses snart!

Vänliga hälsningar,

Rindi's Lamningsstab

bottom of page