Lamning

 

Hej, kul att du hittade hit!

Vi i Lamningsstaben vill först och främst gratulera dig till antagningen och välkomna dig till Campus Gotland genom att introducera dig till ett av höstens största event – Lamningen 2020!

Lamningen är ett årligt välkomstevent för alla nya studenter till Campus Gotland som anordnas av Gotlands studentkår Rindi. Lamningen är ett ypperligt tillfälle att få en inblick i studentlivet och att träffa många nya vänner.

Eventet händer mellan den 31a augusti och 11e september och avslutas med en finsittning (Gasque). Aktiviteterna under lamningen kommer att äga rum efter skoltid med start vanligtvis klockan 18:00 och pågår till 21:00, därefter öppnar studentpuben.
 

Lamningen är ÅRETS evenemang på Gotland. Med lekar, aktiviteter och tävlingar skapar nya elever goda relationer med varandra och lär känna både nya och äldre elever på campuset. Detta är DIN chans till att skapa minnen och vänner för livet, vi i Lamningsstaben ser fram emot att träffa er i höst!


För att delta i Lamningen 2020 behöver du ett Lamnings-kit. Lamningskitet är en goodie-bag fylld med prylar som fungerar som din biljett till eventet. Du har möjlighet att köpa ett Lamnings-kit under dina första dagar på Campus. Du kan också köpa din biljett till Gasquen då!

Vill ni veta mer om vad Gasquen är klicka på länken nedan!

Det här är något du inte vill missa – vi lovar!

 

Vi ses!

Pris för Lamnings-kit: 250SEK

På grund av pågående pandemi håller "back-up" digitala events på att planeras, fortsätt kolla här eller vår instagram för uppdateringar!

  • Instagram

Generalen har ordet!

Hej alla nya studenter!

Jag heter Eva Cunningham pluggar en masters in kulturarv och hållbarhet. Jag och Lamningsstaben bestämmer över Lamningen 2020!

I år har vi gjort allt vi kan för att göra er Lamning till den bästa och ge er minnen som ni aldrig kommer att glömma! Så vi hoppas verkligen att ni kommer umgås med oss, alla andra nya och gamla studenter under de två första veckorna på er studietid.

Har ni några frågor angående lamningen eller Gasquen är ni mer än välkomna att höra av er till general@rindi.com.

När: 31:a augusti - 11:e september

Var:  Karta över området finner du här. Var dag har sin egna planerade aktivitet, för full koll hämtar du ett lamningshäfte på Rindi.

 

Vad: 10 dagar av aktiviteter som inte bara lär dig känna Visby utan även universitetet, studentkåren Rindi och din lamningsgrupp som kan bli dina vänner för livet!