top of page

GotArk

GotArk är ett organ som är länken mellan Gotlands studentkår Rindi och arkeologistuderande vid Uppsala Universitet Campus Gotland. GotArk riktar sig till dig som studerar arkeolog i frågor som berör din utbildning eller problem som uppstår under din studietid här vid Campus Gotland. Vi finns även här för att hitta på aktiviteter både på och utanför studentkåren. Vårt ansvar är att du som studerande både känner dig trygg under din studietid men även att du har roligt period under den tid som du studerar här.


 För närvarande består styrelsen av åtta stycken representanter där alla har en post var. Skulle du vara intresserad av att vara med i styrelsen eller bara vilja hjälpa till vid event hör då av dig till gotark@rindi.com. Denna adress gäller även om du har frågor eller funderingar gällande din studietid.


 

Ordförande - Theresia Sjöqvist
Vice ordförande - Jonas Eriksson

Administratör- Elin Rann Åkerlund

It-ansvarig- Ivan Albihn

Näringsliv- och PR- ansvarig- Jesper Fält Andersson

Ledamot- Alexander Wang

Ledamot - Malin Hansson
Ledamot - Erika Bergvall

  • Facebook Social Icon

Vilka är vi?


Ordförande: Theresia Sjöqvist

 

Som ordförande för GotArk så planerar jag in möten, tar övergripande ansvar och presenterar GotArk i möten med Rindi. Ordförande inom GotArk har också ett delvis ansvar för rekrytering av nya medlemmar, vilket är ett ansvar som alla poster har gemensamt. Som ordförande brinner jag för evenemang, både de som kan involvera studier men även sånt som händer utanför studietid.

Anledningen till att just jag gick med i Gotark styrelse är på grund av ett starkt intresse att se vår styrelse växa och därmed fånga in nya studenter. Visa vad vi gör och hur vi kan göra för att underlätta och skapa en fantastisk tid på universitetet.

Jag studerar nu mitt första år på kandidatprogrammet arkeologi och antik historia. Mitt främsta intresse inom arkeologi är vikinga- och medeltiden, dock tycker jag det är roligt att lära mig om det mesta.

Vice ordförande: Jonas Eriksson

Som vice ordförande för Gotark styrelse fungerar jag som ordförandes högra hand och utför i stort sett samma arbete men har inte det yttersta ansvaret. Jag finns till för att komplettera och hjälpa till, men även ersätta ordförande när det krävs. Som vice ordförande är jag lika ansvarig för rekrytering av nya studenter, planering och att delta i möten som berör Gotark.

Min målsättning är att se till att majoriteten av er arkeologistuderande vid Campus Gotland har en så trevlig studieperiod som vi kan erbjuda er.

Jag studerar mitt första år på kandidatprogrammet arkeologi och osteologi.

Administratör: Elin Rann Åkerlund

Som administratör har jag främst ansvar för GotArks sociala medier och att hålla studenterna uppdaterade på vad vi gör.

IT-ansvarig: Ivan Albihn

Det är mig som styrelsen vänder sig till om det uppstår några IT problem eller andra tekniska svårigheter. Jag har bland annat ansvar för Bonsai Campus och liknande saker.

Näringslivs- och PR- ansvarig: Jesper Fält Andersson

Som näringslivs- och PR-ansvarig sköter jag snacket med företagen på denna ljuvliga ö. Jag ordnar med sponsorer och bokningar till våra events, men fungerar också som en vanlig ledamot och hjälper till där det behövs.
Förutom mitt engagemang i gotark är jag även studentrepresentant för Arkeologi- och osteologiprogrammet, så tveka inte att kontakta mig om du har några synpunkter du vill att jag lyfter för instutitionens styrelse.

Ledamot: Alexander Wang

Som ledamotet deltar jag aktivt i de interna mötena och hjälper till och utvecklar, diskuterar och utvecklar GotArk som ämnessektion. Jag är även involverad i planering och förberedelser av evenemang.

 

Ledamot: Malin Hansson

Som ledamotet deltar jag aktivt i de interna mötena och hjälper till och utvecklar, diskuterar och utvecklar GotArk som ämnessektion. Jag är även involverad i planering och förberedelser av evenemang.

Ledamot: Erika Bervall

Som ledamotet deltar jag aktivt i de interna mötena och hjälper till och utvecklar, diskuterar och utvecklar GotArk som ämnessektion. Jag är även involverad i planering och förberedelser av evenemang.

bottom of page