GOSlogoeditTransparent2.png

Gotlands Sjuksköterskestudenter

GoS är ämnessektionen som riktar sig till sjuksköterskestudenter på Uppsala universitet, Campus Gotland. Vi jobbar för att upprätthålla studenternas rättigheter under studietiden.

 

Med stöd och uppbackning från Rindi arbetar vi aktivt för att utveckla utbildningen till det bättre. Vi hoppas även kunna bidra till att skapa en god gemenskap mellan studenter, genom att anordna olika sociala evenemang.

Är du ny student eller funderar du på att börja plugga här och har funderingar får du gärna skicka ett mail till oss! 

Extrajobba inom vård eller omsorg

Redan från termin ett kan du söka jobb inom vården eller omsorgen inom Region Gotland. Följ länken för mer information samt ansökan: https://www.gotland.se/vikarie

BRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXTBRÖDTEXT

LEOPLOJ_edited_edited.jpg
Ordförande

Ordförande

Leonard Ronge

Leonard heter jag och jag kommer under det kommande året att vara ordförande för GoS. Som ordförande har jag ansvar för att bevaka att sjuksköterskestudenternas rättigheter upprätthålls och utveckla utbildningen i samarbete med universitetet. Jag har även huvudansvaret för beslut som tas inom GoS.