top of page

Vad gör Rindi?

Förmåner med att bli medlem i Rindi

För att kunna bli medlem hos på Rindi finns två enkla krav:
Att du pluggar på Uppsala Universitet Campus Gotland och att du betalar terminsavgiften på 150 kr.

 

Så varför ska man vara medlem hos oss? Simpelt! För att du vill ha ett bra liv både i och utanför Uppsala Universitets salar. Vi på Rindi är studenter precis som du och vi vet vilka skruvbollar studentlivet kan kasta mot en och vi sysslar med mycket. 

Allt från studiebevakning, rikstadsbeslut och boendefrågan till nattklubb, studentcafé, näringslivskontakt och pluggstugor. Det är omöjligt att sammanfatta allt i ett andetag. 

 

Vår allra främsta uppgift är att säkra din studiekvalité. Du ska inte känna att du står ensam ifall du blir orättvist behandlad av skolan. Du investerar mycket pengar i att studera och de pengarna ska inte kännas bortkastade. Vi finns här för dig. Vi samordnar klassrepresentanter och engagerar studenterna i att förbättra sitt eget och andras studentliv.

Finns det någon som inte beter sig schysst? En lärare? En annan student? Då kan du komma till Rindi. Vår kårordförande arbetar just med studentärenden och har tystnadsplikt. Vill du ha alla studenter från ert program med dig i ett ärende? Då har vi ämnessektioner som arbetar mot specifika program.

 

Okej, det var skolan.
Nästa fråga är: Vad ska du göra när du slutat för dagen?

Rindi har ett stort utbud av aktiviteter för sina medlemmar, allt från klubb och bartendring till eldjonglering och basket. De allra flesta som håller i dessa aktiviteter är studenter som oss. Vi lär oss av varandra och bygger ett nätverk av kontakter direkt under vårt tak!

Har du erfarenheter vi inte har? Då uppmuntrar vi dig starkt att starta ett utskott som håller på med just det!

Dessutom får du gratis inträde till studentklubben på Rindi under fredagar och onsdagar. (Undantag är storkvällar och evenemang, såsom Halloween, men du får alltid lägre pris än icke-medlemmar!)

Men våra förmåner är inte instängda innanför våra väggar heller! De sträcker sig genom hela staden! Som medlem hos oss har du rabatter på över 60 företag i Visby!
Allt från pizzerior till frisörer.

Studentförsäkringen vi har hos Länsförsäkringar täcker hem-, olycksfalls- och drulleförsäkring och agerar samtidigt bank, allt för 40kr/månad!
Kolla in Rabatter

Sammanfattningsvis: På en vecka i Visby har du inte bara sparat in din medlemsavgift ett antal gånger, du har också fått tillgång till alla Rindis aktiviteter, samtidigt som du kan känna dig säker i skolan!

 

Rätt värda 150 spänn per termin, eller hur?

Bli medlem!

 

Är du inte längre/ännu student? Det finns en sorts medlemskap även för dig som vill stödja oss! En stödmedlem får inte tillgång till våra rabatter hos företag i stan, men får vara med på alla våra aktiviteter! Fråga oss på kontoret om Stödmedlemskap!

bottom of page