top of page
Köksmästeriet.

Köksmästeriet är hjältarna som ser till att våra studenter undviker svält till ett resonabelt pris. Som en del av köksmästeriet får du tillsammans med köksmästarna skapa kårens matsedel och vara med och formge magin bakom sittningar.
 

Hej där, Köket här bakom tangenterna!

Det är jag som ansvarar för att det serveras god, hemlagad och billig mat till alla studenter under Rindikvällarna.

Mitt kök håller öppet på onsdagar och fredagar varje vecka, tack vare era fantastiska medstudenter som jobbar med mig!


På onsdagar tillagar och serverar vi allt från soppor, till grytor och sallader. Utbudet beror på känsla, om vi fått in önskemål eller om det finns något vi alltid velat prova men aldrig fått chans att göra.
På fredagar har vi ett standardutbud av pubmat som burgare och pommes. Det finns alltid vegetariska och veganska alternativ, och har du övriga allergier kan mina kollegor fixa något även åt dig!

Till min hjälp för att driva köket har jag två personer, Köksmästaren och Vice köksmästaren.
Dessa två har lite extra ansvar för att få allt att flyta på som det ska.
Om de blir överväldigade nån gång och glömmer bort de andra som jobbar bränner jag dem lite på fingrarna eller vägrar starta ugnen, så de kommer ihåg att köksmästeriet är ett team och att vi här jobbar tillsammans!

 

Nu har du fått lära känna mig, Köket, lite grann. Om du är intresserad av att prova på att jobba med mig kan du anmäla intresse här på sidan eller höra av dig till oss genom att skicka ett mail till mastare@rindi.com.

Köksmästaren

bottom of page