Extrajobb

Studenter har som bekant varierande scheman, kompetens och behov - precis som näringslivet mellan högsäsongerna. 
Här förmedlar vi extratjänster som finns på ön. 

Volontär

Röda Korset

Röda korset är precis som Rindi en ideell organisation som behöver eldsjälar. 
Finner du inget inom Rindi som fångar ditt intresse vad de gäller ideellt engagemang så kanske Röda korset har svaret.

Kontakt: https://www.facebook.com/rodakorsetgotland/

                      070 610 59 16

-SEisIIF_400x400.jpg

Extrajobb: Läxhjälp

Allakando

Vid sidan av att du som hjälper till med läxhjälp får förmånen att hjälpa en elev att nå sina mål, så kompenseras du naturligtvis för uppdraget som gör att du kan dryga ut ditt CSN och göra fler roliga saker under din studietid. Läs mer här.

Webbsida: https://www.allakando.se/laxhjalp/

allkando.png

Extrajobb: Barnvakt

myNanny

Flexibelt, meriterande & roligt extrajobb! Hjälp familjer i ditt område fr. 4 tim per vecka, på dina tider och dagar. Vi utbildar & coachar dig. Få en viktig jobbmerit och nyttiga erfarenheter – ansök nu! Läs mer här

Webbsida: https://my-nanny.se/

Jobbportal

Studentjob

Studentjob, En jobbportal som riktar sig särskilt mot studenter och young professionals. Där kan du även få hjälp med ditt cv och hur du skriver ett personligt brev, eller kolla in deras extrajobb i hela Sverige!

Webbsida: https://www.studentjob.se/

Extrajobb: Barnvakt

Studentjob

Var barnvakt åt yngre barn! På NannyPoppins får du möjligheten till en flexibel sysselsättning som nanny där du framförallt hjälper familjer med yngre barn att få ihop livspusslet. Innan du drar igång får du även en heltäckande utbildning om barn som du kan ta med dig resten av livet. Läs mer här om hur det är att vara nanny.

Webbsida: https://nannypoppins.se/

NannyPoppins Logo new.png

Extrajobb: Läxhjälp

SmartStudies

Rolig, givande och spännande sysselsättning vid sidan av dina studier! SmartStudies är en utbildningsorganisation som specialiserar sig inom matematik och studieteknik, både online och fysiskt. Att hjälpa till som studiecoach är både givande och roligt samtidigt som det är en bra extraknäck vid sidan av dina studier.
 
Webbsida: https://smartstudies.se/laxhjalp/

Extrajobb & Internship

Meet A Student

Meet a Student är ett svenskt företag startade 2019 och vårt mål är göra det enklare för studenter och nyexaminerade att hitta jobb, traineejobb, exjobb m.m. Tjänsten är helt kostnadsfri för studenter och utöver jobb kan medlemmarna också hitta events, företagsnyheter, karriärstips och göra personlighetstest.
 
Webbsida: https://meetastudent.com/sv/

meet-a-student-logo.jpg