Boende 

 

Gotlands Studentbostad är boendeförmedlingen för dig som studerar på Uppsala universitet Campus Gotland. Surfa in på sidan och hitta ditt framtida boende. Sidan är även fullspäckad med tips inför din flytt till ön.

www.gotlandstudentbostad.se!

 

Boendegaranti
Vi kan stoltsera med att det finns en boendegaranti för dig som student på Campus Gotland. Garantin innebär inte att du får en egen bostad men vi hjälper dig med en tillfällig sängplats vid terminsstart. Detta tillfälliga boende bekostas av dig själv. Det är lägst vandrarhemsstandard, delat boende kan bli aktuellt. Det ligger på cykelavstånd eller har allmänna kommunikationer till centrum i Visby. Om du gjort allt för att hitta boende men ändå inte lyckats kontakta vår boendeförmedlare på boende@rindi.com när det är en vecka kvar till terminsstart. Boendegarantin omfattar dig som antas till heltidsstudier. OBS: gäller ej sommarterminen.

Glöm inte bort att skriva dig på din nya adress när du flyttat hit.

Information om hur finner du på Skatteverkets hemsida.

 
11403438_1611687535768668_43601326261269

Spana in denna video!

Diskussion mellan Lovisa Thuresson, boendeförmedlare, och  Amanda Östman, internationell samordnare (20/21) på Gotlands Studentkår Rindi om hur man ska tänka och agera för att få boende i Visby/Gotland.

(På engelska)

Få kontakt med dina grannar:

Alla vi barn på mejerigatan (Mejerigatan)

Vollanbarnen (Volontärgatan)

Friskis o fältis (Fältgatan)

Boendeförmedlingen är ett resultat på ett bra samarbete mellan Rindi, Inflyttarbyrån, Gotlandshem, Uppsala universitet Campus Gotland och Region Gotland.

Ett stort TACK till alla inblandade som varit med och gjort detta möjligt!