Evenemang

GAME-grillen

Facebook-event

Med GGC precis runt hörnet börjar läsåret lida mot sitt slut. Men frukta icke – det årliga grillkalaset på Mejerigatan kommer finnas som en tröst mot vetskapen om att vi ännu en gång går skilda vägar!

För er n00bs som inte varit med tidigare är detta en tradition där hela GAME(studenter, lärare, husdjur, städpersonal, securitas-vakter som kollat till crunchare etc. etc.) samlas för en grillkväll på Mejjan. Sedan grillar vi, diskuterar diverse nördigheter, dricker något smaskigt och helt enkelt har det jäkligt gött så länge som vi känner för det.
Självklart är även vänner och bekanta utanför GAME supervälkomna de med!

Egen mat och dricka gäller, likaså bestick och tallrikar. Prata gärna ihop dig med dina närmsta om ni planerar att köpa engångsartiklar så att inte alla kommer med egna uppsättningar- vilket å andra sidan skulle lösa gaffelbristen i F-huset…
Dessutom skulle vi uppskatta enormt om folk som har grillar kunde höra av sig(förslagsvis genom att skriva i detta event eller till Tom eller Malcolm) om de kan tänka sig att låna ut en sådan för att se till att vi har tillräckligt med grillyta och förhoppningsvis kunna ha en dedikerad vegogrill eller två.
Annat som kan vara coolt att ta med är kubb eller annat liknande vänskapskrossande system.

I övrigt har vi satt en pseudo-absolut tid vid fem/sex-tiden på lördagen, och vi kommer som sagt vara på Mejjan. Tanken är att vi tänder grillarna så att folk ska kunna börja slänga saker på gallret vid 18:00, men detta löses smidigast på plats.

Tveka inte att skriva vid eventuella frågor!

Vi ses där!
Ämnessektionen GAME

På Spåret

Facebook-event

Nuvarande Kårordföranden Erik Palmgren och tidigare vice kårordföranden Björn Berntsson bjuder in till Rindis egna På Spåret!

Tävlingen består av fem ”vart är vi på väg” som alla innehåller tre sakfrågor. Därutöver har vi en ”vem där”. Två av fem resmåls sakfrågor på ”vart är vi på väg” innehåller dubbelfrågor som ger en eller tre poäng.

Varje lag måste ta med sig ett ljudskapande föremål som används när laget tror sig veta vart vi är på väg.

Detta blir en lagtävling och varje lag får bestå av 2-5 personer.
Anmäl lag till ordforande@rindi.com senast 30 maj!

Invigning av Röda Rummet

Nu inviger vi NYA Röda-Rummet tillsammans 27 maj!

Kommer bjudas på en fantastisk kväll med mycket värme och kärlek. Den uppdaterade baren i rummet erbjuder Is-KALL öl & cider, och såklart dess specialité: Shots i mängder!
Förutom en genomgående uppfräschning, utrustas rummet med högtalare kvällen till ära där det kommer spelas massa funky-soul tunes av mr. Dj-Alfie!

OBS: Finns fortfararnde VIP-platser kvar till de som hjälper till med transformationen 😀

 

Facebookevent

 

Now we will celebrate the new ”röda-rummet” in Rindi on May 27!!

The updated bar in the room offers ice – cold beer & cider, and of course its specialty: Shots in quantities!
Besides the big facelift, the room is equipped with speakers to honor the evening, where it will be played lot of funky- soul tunes by mr. Dj-Alfie!

NOTE: VIP spots is still available for those who help with the transformation : D

Öppen Utfrågning

Härmed kallas samtliga Gotlands studentkår Rindis medlemmar till öppen utfrågning av kandidaterna till Rindis styrelse verksamhetsår 2016/2017. Öppna utfrågningen äger rum på Rindiborgen den 4 maj kl 16:30.
 
Följande individer kandiderar:
Ordförande: Robin Lagelius, Liberal Arts.
Vice Ordförande: Joel Sjömark, fd. Speldesign. Rebecka Karlsson, Kulturvård. Stella Carlson, Arkeologi.
Styrelseledamot: Micaela Janatuinen, Kulturvård. Samuel Thomelius, Arkeologi.
 
Hälsningar
Valberedningen

Storstädning

Nu när barstängningen är över och alla aktiviteter har avslutats för terminen, så är det dags för kårens årliga storstädning. Alla mästerier städar sitt, men de som inte är medlemmar i ett sådant är självklart också välkomna! Kåren köper in pizza under kvällen till dem som varit med!